Більше року вважався безвісті зниклим: на Київщину повернули тіло молодого воїна Мирослава Василюка

На війні загинув мешканець села Мотовилівська Слобідка, Фастівського району, Мирослав Василюк. Більше року хлопець вважався безвісті зниклим і лише 23 червня 2023 року, в результаті обміну, тіло Захисника повернули додому.

Про це повідомляє Фастівська міська рада. 

Загинув Мирослав 25 березня 2022 року під час виконання бойового завдання. Воїн був важко поранений.

"31 березня, о 4-тій ранку, ворожа ракета вцілила в гелікоптер, який мав перевезти поранених у Дніпро. У Мирослава залишилися рідні сестри - Аміна та Сніжана, двоюрідна сестра Ілона, бабуся, маленькі племінниці", - йдеться у повідомленні. 

Церемонія прощання з Захисником Мирославом Василюком відбудеться у селі Мотовилівська Слобідка у п’ятницю, 22 вересня о 12.00 на території школи. Поховають бійця на Мотвилівсько-Слобідському кладовищі.

Народився Мирослав 25 квітня 1997 року у селі Романівка, Попільнянського району. Згодом родина перпереїхала в Мотовилівську Слобідку. Після школи, Мирослав вступив до університету, але в 2017 році прийняв рішення піти служити на строкову службу в Чернігів, але за півроку до закінчення підписав контракт і почав будувати кар’єру військового. Службу проходив у Червонограді, мав звання головного сержанта, був командиром взводу. Війна застала Мирослава у Маріуполі, у складі 12 бригади НГУ, де він боронив кордони України від ворога.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини