Фастівчан просять максимально скоротити використання води

Фастівчан просять максимально скоротити використання води

Щоб уникнути аварійних ситуацій каналізаційної мережі, мешканців Фастова просять максимально скоротити використання води.

Про це йдеться в зверненні КП ФМР «Фастівводоканалу», повідомляє Фастівська Міська Рада.

«У зв’язку із пошкодження енергетичної інфраструктури та необхідністю стабілізаційних та екстрених відключень електричної енергії, КП ФМР «Фастіввводоканал» звертається до споживачів із наступним проханням. В години відключень електроенергії, максимально скоротити використання води, оскільки використана Вами вода потрапляє до каналізаційної мережі та до каналізаційно-насосних станцій, які також можуть бути знеструмлені, що в свою чергу може призвести до створення аварійних ситуацій», - йдеться в повідомленні.

Мешканцям багатоповерхівок пояснили, що затримка з подачею води після відключення світла пов’язана з технічними особливостями систем та закликали не панікувати.

«Щодо роботи підвищувальних насосних станцій, які встановлені у деяких багатоповерхових будинках: після увімкнення електроенергії необхідний для подачі води тиск з’являється поступово, тому мешканців таких будинків просимо не панікувати щодо відсутності води одразу після увімкнення світла», - пояснили фахівці.

Останні новини