Фастівчанина Руслана Степуру посмертно нагороджено орденом «За мужність»

Фастівчанина Руслана Степуру посмертно нагороджено орденом «За мужність»

Полеглого на війні фастівчанина Руслана Степуру Президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Герой загинув 23 серпня 2022 року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Про це йдеться у Указ Президента України №25/2023 «Про відзначення державними нагородами України» від 20 січня 2023 року.

«За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю: Нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня СТЕПУРУ Руслана Володимировича (посмертно) — старшого сержанта», - йдеться в Указі.

Руслан Степура народився 24 травня 1975 року у Фастові. 1990 року закінчив школу №3. Навчався у Фастівському ПТУ за спеціальністю «автослюсар». Після армії здобув освіту в Білоцерківському національному аграрному університеті.

Мав успішні підприємства у сфері рекламно-поліграфічної індустрії та будівництва, працював у галузі сільського господарства.

Був активним учасником Революції Гідності. Разом із однодумцями створив та координував Фастівську самооборону. У липні 2014 року відправився добровольцем захищати країну в складі добровольчого 25-ого батальйону «Київська Русь».

Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну одним із перших став до лав ЗСУ та відправився на передову боронити рідну державу. 23 серпня 2022 року героїчно загинув.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини