Керівники медзакладів Київщини привласнили 9 млн грн на купівлі ліків

Службові особи Білоцерківської міської лікарні №2 і ще три медзаклади Київщини привласнили 9 мільйонів гривень на купівлі ліків.

Про це повідомляє білоцерківський телеканал "Крокус".

Як повідомили в Бюро економічної безпеки, впродовж 2021-2023 років керівники чотирьох медзакладів Київщини уклали низку договорів на купівлю фармацевтичної продукції з підконтрольною приватною компанією. Закупівельні ціни в окремих випадках були завищені у 8 і більше разів.

За інформацією телеканал "Крокус", отриманою з їхніх власних джерел, одним із цих медзакладів виявилася Білоцерківська міська лікарня №2.

Повідомляється, що під час проведення обшуків в медзакалдах вилучили тендерну документацію, оригінали та копії фінансово господарських документів. Документи направили на економічну експертизу для встановлення фактичних збитків завданих державі. За попередніми підрахунками, сума збитків сягає 9 мільйонів гривень.

За даними каналу "Крокус", до цієї злочинної схеми може бути причетний народний депутат України. Наразі правоохоронці встановлюють усі деталі схеми.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини