На Київщині ситуація з електропостачанням залишається критичною, - Кулеба

На Київщині ситуація з електропостачанням залишається критичною, - Кулеба

На Київщині ситуація з електропостачанням залишається критичною.

Про це повідомив голова КОВА Олексій Кулеба. 

"Після нещодавніх атак дронами та ракетними обстрілами відновлення електропостачання триває. Наголошу, що з кожним ворожим обстрілом складність та тривалість ремонтних робіт зростає", - наголосив Кулеба. 

Голова КОВА нагалосив, що внаслідок масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури “Укренерго” застосовує екстрені вимкнення електрики.

"Без світла перебуває 80% регіону. Найскладніша ситуація в Бучанському, Вишгородському, Обухівському та частково Фастівському районах. Це більше 30 громад. Пріоритетними для електропостачання є об’єкти критичної інфраструктури – лікарні, об'єкти тепло- та водопостачання", - додав він. 

Кулеба запевнив, що у координації з "Укренерго" та ДТЕК докладається всіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання та вийти на планові графіки вимкнень. Будемо оперативно інформувати про хід відновлювальних робіт.

"Прошу з розумінням ставитися до ситуації. російським загарбникам не вдасться зламати нашу стійкість. Вистоїмо перед викликами та неодмінно переможемо", - додав голова КОВА. 

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та головні новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно!

Останні новини