Cуд наклав арешт на майно біля Обухова, яке належить відомому колаборанту

Cуд наклав арешт на майно біля Обухова, яке належить відомому колаборанту

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру у державній зраді віцепрем’єр-міністру України 2002-2003, 2006-2007 років, міністру освіти та науки 2010-2014 років, громадянину України. Накладено арешт на семи земельних ділянках, розташованих в смт Козин Київської області.

Про це повідомляє news.vn.ua.

"Хоча, у повідомленні пресслужби Вінницької обласної прокуратури прямо не вказують особу посадовця, але з відкритих джерел відомо, що ці посади у зазначених роках займав Дмитро Табачник" - , вказали у виданні.

"За даними слідства, колишній державний діяч України відкрито поділяє погляди політичного та військового керівництва російської федерації про необхідність проведення т. зв. «спеціальної військової операції на території України» з метою «демілітаризації та денацифікації України, захисту українського населення від геноциду київського режиму», - йдеться у повідомленні. 

Джерело додає: "Діючи від імені представників вищих органів влади рф, в тому числі федеральної служби безпеки рф, він організовував та координував діяльність керівників російських окупаційних адміністрацій Херсонської та Запорізької областей у сфері охорони здоров’я, освіти, підготовки до проведення референдумів"

Зазначається, що за такий злочин передбачене покарання у виді 15 років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

"В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчим відділом УСБУ у Вінницькій області, слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області задоволено клопотання слідчого, погодженого з прокурором, про накладення арешту на майно матері підозрюваного, а саме семи земельних ділянок, розташованих в смт Козин Київської області, а також накладено арешт на грошові кошти підозрюваного, які розміщені на рахунку в ПАТ КБ ПриватБанк, в сумі 144 тис. доларів США", - йдеться у дописі. 

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

 

Останні новини