Сьогодні у Броварах призупинили навчання у школах через терористичні погрози

Сьогодні у Броварах призупинили навчання у школах через терористичні погрози

У Броварах 23 січня у школах та ліцеях закінчили навчання через терористичні погрози. Учнів на певний час перевели на "дистанційку". Однак наразі правоохоронці не підтверджують небезпеку.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на заступницю начальника Управління освіти і науки Броварської міської ради Ірину Миронець.

За інформцаією, на електронну пошту Управління освіти надійшов лист, що невідомий "випускник психлікарні, а тепер учасник ІДІЛ планує відкрити стрілянину по школярах".

image

Адміністрації шкіл, куди надійшли такі листи, одразу ж звернулися до поліції. Там порадили тимчасово припинити навчальний процес до з'ясування обставин.

У листі було зазначено назви шкіл, які нібито є під загрозою. Крім Броварів, такі самі повідомлення отримали навчальні заклади у Білій Церкві та Бучі.

Зауважимо, у навчальних закладах Броварів щойно розпочали навчальний процес після зимових канікул. Однак школярі вже змушені повертатися додому.

Речниця поліції Київської області Ірина Пряшнікова повідомила, що наразі небезпеку не підтверлили. Фахівці перевірили частину шкіл, там немає загрози.

За словами речниці, діти можуть повертатись на навчання, коли встановлено, що там немає загрози. Однак рішення про це схвадює адміністрація школи.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини