10 років за гратами: росіянина засуджено за вбивство жінки у Броварах

10 років за гратами: росіянина засуджено за вбивство жінки у Броварах

У Броварах уродженця Челябінської області (росія) засудили до 10 років за вбивство своєї співмешканки.

Про це повідомляє Громадський Ревізор. Бровари. 

Спочатку пара разом випивала, потім чоловік приревнував свою співмешканку. Дочекався, доки кохана піде у спальню, взяв до рук ножа та одним ударом ззаду у шию позбавив жінку життя. Росіянин перебував у стані алкогольного сп’яніння і добре усвідомлював наслідки скоєного. Проте своєї вини не визнав.

Під час судових засідань обвинувачений стверджував, що з жінкою не сварився, вона увечері повернулася додому неушкоджена, раптом втратила свідомість, разом з квартиранткою він переніс постраждалу на ліжко, задрімав поруч та прокинувся від того, що жінка схолола.

Свідчив, що негайно викликав “швидку”, приїхала поліція… Але кров у під’їзді та на подушці то не покійниці, а його власна. Бо, мовляв, його нещадно побили поліціянти, як побачили мертву жінку. Він обтер кров подушкою, а “хитрі” копи тією подушкою розмазали кров по стінах у під’їзді.

На думку обвинуваченого, потерпіла померла від крововиливу, хоч згідно з висновком експерта смерть останньої настала від колото-різаного поранення шиї

Натомість, решта допитаних у суді свідчили про те, що пара постійно зловживала алкогольними напоями, чоловік бив свою співмешканку та вони дуже часто сварилися. Одна з квартиранток стверджувала, що у той день вони почали сваритися, бо не вистачило горілки. Потім жінка почула глухий звук, наче впало щось велике. Вийшла зі свої кімнати, на підлозі побачила тіло потерпілої. На чорних губах запеклася кров.

“Ти вбив її?” – але у відповідь тиша. Допомогла підняти на ліжко труп, а сама притьмом кинулася до своєї кімнати телефонувати сестрі померлої та в поліцію. Також свідок охарактеризувала обвинуваченого, як нормальну людину в тверезому стані, коли ж останній перебуває у стані алкогольного сп`яніння, то він стає абсолютно неадекватним.

Броварський міськрайонний суд визнав підсудного винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Вбивство), та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років. 

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини