Оборонець Ірпеня створив заклад для лікування психотравм у військових та цивільних

Оборонець Ірпеня створив заклад для лікування психотравм у військових та цивільних

Денис Дудник після АТО і оборони Ірпеня вирішив допомагати іншим ветеранам. Створив хаб психологічної допомоги "Танто".

Про це йдеться у статті видання "Главком".

Зазначається, що військовий здобув перемогу на конкурсі проєктів #Варто 2.0 від Українського ветеранського фонду. Це допомогло йому створити хаб психологічної допомоги "Танто", який надаватиме психологічні послуги, необхідні військовим та цивільним під час війни.

Програми хабу включають: відновлення ресурсного стану чоловіків, підтримку ресурсного стану для жінок, підтримку при втраті тощо.

"Займатимуться цим досвідчені психологи. Головна мета – підтримка психіки та набуття нових ментальних навичок мешканців громад Бучанського району та Ірпеня у воєнний та постовоєнний періоди, у груповому та індивідуальному форматах. У планах також – запуск онлайн-програм підтримки для тих, хто не може приїхати в Ірпінь", - йдеться у повідомленні. 

Денис Дудник – фаховий військовий. Коли почалася АТО, пішов добровольцем у батальйон "Київ-2", воював під Дебальцевим і Волновахою. Після 2015 року мав проблеми зі здоров’ям: довго лікувався від депресивних станів та панічних атак. Відновивши здоров’я, Денис працював у поліції Києва. А з початком повномасштабного вторгнення він повернувся до війська та обороняв Ірпінь. Там він отримав поранення, а також до нього повернулися  панічні атаки, втім цього разу чоловік самостійно впорався з цим станом.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини