Бровари передали позашляховик військовим: за чиї гроші придбано авто вартістю близько 1 млн грн?

Днями Броварська міська рада передала позашляховик підрозділу бійців, які захищають повітряний простір Київщини від ворожих БпЛА. Однак, придбання автівки викликало чимало питань у Броварської районної військової адміністрації. 

За інформацією видання Brovarymedia, офіційний ТГ-канал Броварської районної військової адміністрації поширив матеріал ІА "Трибуна-Бровари", в якому йдеться про сюжет "не компліментарний до міського голови Ігоря Сапожка", а саме про придбання позашляховика для військових. Згодом допис зник з ТГ-каналу РВА.

"Нещодавно чиновник хвалився придбанням позашляховика та передаванням його військовим. Утім журналістам вдалося дізнатися, що насправді на придбання авто вартістю близько 1 млн грн скинувся місцевий бізнес. Але про це чиновник у своєму рекламному сюжеті навіть не згадав", - наголосили в джерелі. 

За інформацією, під час засідання бюджетної комісії, що відбулося 25 липня, коли депутати озвучили вимогу щодо звітування за програмою підтримки ТРО, голова фракції "Команда Ігоря Сапожка" Світлана Решетова скаржилася, що на заклик міського голови до депутатів "скинутися грошима на допомогу військовим" відгукнулося дуже мало депутатів.

"Тобто, авторитету чиновника не вистачило на швидке залучення коштів. Довелося за звичкою "залучати кошти місцевого бізнесу". Але, здається, це не сподобалося навіть Броварській РВА", - резюмували в джерелі.

Скрін зі ТГ-каналу Броварської РВА

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини