У боях із рашистами загинув мешканець Мокреця Сергій Суховій

У боях із рашистами загинув мешканець Мокреця Сергій Суховій

В боях із рашистами загинув мешканець села Мокрець, що на Броварщині, Сергій Суховій.

Про це «Трибуні-Броварів» повідомила староста цього села Галина Чернишева.

Сергій Суховій народився в селі Мокрець 1990 року.

«Він ходив у нашу сільську школу. Після її закінчення пішов навчатися на фінансиста, потім працював приватним підприємцем. У цей час він одружився та переїхав жити в Київ», – розповідає староста Мокреця Галина Чернишева.

У 2013 році в Сергія народився син. Після розлучення з дружиною, дитина залишилась жити з батьком у Мокреці. Виховувати сина Сергію допомагали батьки.

Із початку повномасштабного вторгнення, Сергій Суховій пішов до місцевої тероборони. Згодом чоловік долучився до допомоги ЗСУ в благодійному фонді Сергія Притули.

У кінці весни доброволець Суховій вступив до лав Збройних Сил України, 21-го травня прийняв військову присягу.

«Де він служив влітку та в першій половині осені – невідомо – про це батькам Сергій не повідомляв. Відомо тільки, що в кінці листопада він потрапив на східний фронт», – розповідає Галина Чернишева.

7-го грудня під час бойового завдання водій-механік одного з відділень спецпризначення Сергій Суховій під Бахмутом отримав поранення несумісні з життям.

У Мокреці залишилися його батьки та 9-річний син.

Зі слів Галини Чернишевої, прощання з Героєм відбудеться 14-го грудня о 13:00 в селі Мокрець біля пам’ятника загиблим воїнам (між школою та сільрадою). Усіх односельчан запрошують долучитися до створення «живого коридору», який організовують селами Калитянської громади: Семиполки, Калита, Заворичі, Мокрець.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та головні новини з усіх куточків великої Київщини. 

Останні новини