Після майже 38 років роботи написав заяву за власним бажанням: звільнився з посади Великодимерський селищний голова

Анатолій Бочкарьов за власним бажанням написав заяву на звільнення з посади Великодимерського селищного голови. На посаді голови – спочатку сільського, потім – селищного, згодом  – територіальної громади, Анатолій Бочкарьов безперервно перебував майже 38 років. 

Це стало відомо з результатів засідання сесії селищної ради, під час якої депутати розглянути додатковий проєкт рішення «Про дострокове припинення повноважень селищного голови Бочкарьова А.Б».

Під час сесії Анатолій Бочкарьов, який лише повернувся з відпустки, зачитав свою заяву на звільнення. 

У прощальному слові Анатолій Борисович зазначив, що сьогодні «дуже багато предвзятого відношення до органів місцевого самоврядування і особливо до мене. І якщо приходять до тебе в кабінет і дивляться як на преступника…ні за що…для нормальної людини це не просто. Психологічно це складна ситуація».

Нагадаємо, що невдоволення Великодимерської громади своїм головою почало зростати після окупації Броварщини в березні 2022 року. У той час, коли місцеві волонтери докладали надзусиль, щоб допомогти людям вижити, Анатолія Бочкарьова ніхто в громаді не бачив.

Згідно із законом, виконання обов'язків голови покладається на секретаря селищної ради. Нині секретаркою працює Антоніна Сидоренко.

Зазначимо, що в грудні 2021 р. Анатолій Бочкарьов встановив рекорд України в номінації «Трудова діяльність» за найтриваліший безперервний стаж роботи на виборній посаді – 36 років, і отримав диплом Книги рекордів України та вітальну грамоту.

Анатолій Борисович – почесний громадянин Броварського району,  член Асоціації міст України.

Анатолію Бочкарьову в серпні цього року має виповнитися  67 років. У 2022 році виповнилося 40 років, як він працює в місцевому самоврядуванні.

Фото: Антоніна Корнієнко, волонтерка

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини