Спортивна база Медведчука на Київщині тепер має нового управителя

Спортивна база Медведчука на Київщині тепер має нового управителя

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління корупційними активами (АРМА) на відкритому конкурсі обрало управителя для арештованої спортивної бази під Києвом, яку пов’язують із членами родини відомого українського експолітика.

Про це йдеться на сайті АРМА.

Мова йде про об’єкт, що знаходиться у місті Українка Обухівського району, що на Київщині. На території спортивної бази розміщені кілька житлових і господарських будівель: лазня, гостьовий будинок, перепускний пункт, альтанка, колиба.

Зазначається, що управителем спорткомплексу і земельної ділянки площею понад 24 гектарів обрано державне підприємство «Олімпійський навчально-спортивний комплекс «Конча-Заспа».

«Арештований актив тепер сприятиме підготовці спортсменів національних збірних команд України з олімпійських видів спорту», — йдеться у повідомленні АРМА.

Зараз у Нацагентстві з питань виявлення, розшуку та управління корупційними активами оголошено конкурс з відбору оцінювачів майна арештованої спортивної бази. По завершенню оцінки державна компанія-управитель зможе почати фактичне використання активу.

Своєю чергою на сайті АРМА не зазначається, що спортивна база в Українці у Київській області пов’язана саме з нардепом Віктором Медведчуком. Але є згадка про рішення Печерського райсуду Києва від 1 квітня 2022 року, яким на зазначене майно, що належить ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур», накладається арешт. Бенефіціарним власником ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» є Оксана Марченко, дружина Медведчука.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини