У Фастові планують закрити хлібзавод

У Фастові планують закрити хлібзавод

Фастівський хлібокомбінат незабаром припинить свою роботу.

 

Про це повідомляє  ФастівNews.City.

Як йдеться у повідомленні,  працівників попросили написати заяви на звільнення за згодою сторін.

"Тепер хліб, батон і здобу випікатимуть у Білій Церкві. Про це  розповіли працівники хлібзаводу", - пише місцеве видання.

"17 листопада відбулася зустріч працівників з керівництвом, на якій їм запропонували написати заяви на звільнення за згодою сторін. Як матеріальну допомогу людям виплатять одну середню заробітну плату. Такі заяви вже почали писати. Без роботи залишаться близько 70 людей", - йдеться в матеріалі.

Мешканці Фастівщини написали звернення до місцевої влади, в якому наполягають на поверненні у Фастів виробництва всієї хлібобулочної продукції, яку перемістили у Білу Церкву та висловлюються проти закриття у Фастові, особливо під час війни, такого важливого підприємства. «Ми вже зіткнулися з різними проблемами, такі як: невчасна доставка продукції, не повне виконання заявки: її зовнішній вигляд, якість та свіжість. Розуміємо, що ціна на доставку хліба підвищиться, так як буде перевозитися з іншого регіону», - зазначають вони у зверненні.

Проте вже з 16 листопада на Фастівському хлібокомбінаті припинили виробництво батону. Його випікатимуть у Білій Церкві. А сировини для хліба вистачить лише до 25 числа.

Працівники кажуть, що фастівський хлібзавод хочуть продати, проте поки що покупця не знайшли. Однак, вони ще сподіваються, що місцева влада зможе вплинути на рішення власників.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та головні новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно!

Останні новини