У Києві відкрили нову зону відпочинку на Трухановому острові

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку "Труханів трейл" і провели забіг за участю відомих представників бігової спільноти.

Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА).

За даними столичної мерії, новий маршрут дає змогу відкрити Труханів острів по-новому з перевагами заміського активного відпочинку в самому центрі Києва. Облаштування маршруту для активного відпочинку на Трухановому острові створило більше можливостей для занять спортом на відкритому повітрі.

Маршрут "Труханів трейл" розрахований для бігу, скандинавської ходьби та їзди на гірському велосипеді. Стежка для активного відпочинку проходить через озера, дубові та соснові ліси, а також піщані пляжі.

На маршруті "Труханів трейл" є кілька ефектних фотозон і зручних місць для відпочинку. Вирушити на прогулянку трейлом можна з однієї із двох стартових точок – біля Пішохідного або Північного мосту. Протяжність "жовтого" маршруту – 11,4 кілометри, "синього" – 8,7 кілометрів.

На маршруті "Труханів трейл" є громадські вбиральні, пункти медичної допомоги і муніципальної охорони на старті та фініші.
 

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини