Ярославський придбав компанію ТОВ «Славутичбудпостач», яка володіє дозволом на видобування піску в акваторії річки Дніпро

Ярославський придбав компанію ТОВ «Славутичбудпостач», яка володіє дозволом на видобування піску в акваторії річки Дніпро

Український бізнесмен Олександр Ярославський придбав компанію ТОВ «Славутичбудпостач», яка володіє дозволом на видобування піску в акваторії річки Дніпро поблизу Києва.

Про це стало відомо з повідомлення видання Nadra.info.

Повідомляється, що зміна власників відбулася в лютому 2022 року, але про неї тоді на широкий загал не повідомляли ані сторони угоди, ані ЗМІ.

«Про наміри Олександра Ярославського стати активним гравцем столичного піщаного ринку щойно повідомило джерело NADRA.INFO, яке розповіло, що DCH почала формувати команду для розвитку нового проєкту в сегменті видобутку річкового піску в київському регіоні, однак не уточнило, про яку саме компанію йдеться», — пише видання.

Водночас воно проаналізувало дані аналітичної системи YouControl та відкритих джерел і зʼясувало, що «найбільш імовірно, йдеться про видобування піску на території Бориспільського району компанією ТОВ «Славутичбудпостач», яке «володіє спецдозволом №6304 на видобування піску ділянки східного родовища Конча-Заспа (надано у 2018 р., чинний до 2038 р.)».

За даними Державної комісії України по запасах корисних копалин, запаси на згаданій ділянці перевищують 13,6 млн кубометрів піску. Зазначається, що їх вистачить на понад 20 років.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини