Йому було всього 23: на війні загинув командир роти Вадим Клочок з Київщини

На Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання загинув командир роти Вадим Клочок з Ржищева.

Про це повідомила Крістіна Чорненька

"Ржищівська громада понесла чергову втрату. У війні з російськими загарбниками загинув захисник України, ржищівчанин Вадим КЛОЧОК. Йому було всього 23…", - йдеться у повідомленні. 

Вадим народився 24 жовтня 1999 року в селі Грушів. У Ржищеві, куди переїхала його сім’я, закінчив ЗОШ І-ІІ ступенів, а згодом - Ржищівський гуманітарний коледж.

"Веселий, життєрадісний, розумний, креативний, багатий на видумки – так його характеризують рідні, вчителі, друзі. Цього року закінчив інститут Національної гвардії України, отримав звання офіцера. Мріяв жити і працювати у вільній та незалежній Україні, тому без вагань став на її захист", - написала Чорненька. 

Командир роти Вадим Клочок загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

"У Вадима залишилися мама Людмила, тато Сергій, сестричка та братик. У цю гірку мить виконавчий комітет Ржищівської міської ради та вся громада висловлює співчуття рідним і близьким Героя та щиро поділяє це безмірне горе. Разом з вами тужимо в глибокій скорботі. Низький уклін та світла пам'ять Герою, який захищав рідну Україну і кожного з нас", - написала Чорненька.

Інформацію щодо зустрічі загиблого та день похорону буде повідомлено згодом.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини