За останню добу на Броварщині збільшилась кількість пожеж. Є загиблі.

За останню добу на Броварщині збільшилась кількість пожеж. Є загиблі.

 Із 5-го на 6 грудня рятувальникам Броварщини було особливо гаряче: у Бобрику, Семиполках та Броварах трапилися пожежі, у яких, на жаль, постраждали люди.

Про це «Трибуні-Броварів» повідомила провідна інспекторка відділу запобігання НС Броварського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Інна Олійник.

Семиполки

Так, 5-го грудня, близько 18:20 у Семиполках неподалік місцевої церкви загорілась покрівля в приватній господарчій будівлі.

https://brovary.net.ua/wp-=

 На місце виклику відразу виїхали вогнеборці з 22-ДПРЧ (смт Калита) та сільських пожежних команд Семиполок і Богданівки. Вже на місці вони з’ясували, що вогонь поширився на покрівлю та перекриття господарчої будівлі на площі 20 м² .

https://brovary.net.ua/wp-

Від їдкого диму стало зле 76-річній жінці з інвалідністю, яка проживала поруч. Лікарі, які оперативно прибули до постраждалої мешканки Семиполок, з’ясували, що в неї піднявся тиск. Медики надали першу медичну допомогу та стабілізувати стан жінки. Від госпіталізації вона відмовилась.

Працівники ДСНС у цей час швидко впоралися з вогнем та загасили пожежу.

Бобрик

Об 03:40 рятувальники отримали повідомлення про те, що в Бобрику горить приватний будинок. На місце виклику знову виїхали калитянські ДСНСники з 22-ДПРЧ. На допомогу їм викликали сільські пожежні команди із Заворичів, Тарасівки та Шевченкового.

Біля палаючого будинку на вул. Ватутіна працівники ДСНС з’ясували, що по всій площі горить приватний житловий будинок розміром 10х7 м. Зі слів сусідів, у будинку була 87-річна бабуся.

Вогонь поширювався з неймовірною швидкістю. Закінчувалася вода, тому до найближчої водонапірної вежі, яка розташована за 4 км від пожежі, відправили СПК «Заворичі». Але в пожежному автомобілі з початку вийшла з ладу помпа, а потім транспортний засіб довелось буксирувати. За водою поїхали рятувальники з СПК «Богданівка».

Тим часом до місця пожежі приїхав онук бабусі, яка могла бути в палаючому будинку.

Близько 06:45 стався обвал покрівлі оселі. Працівники ДСНС узялися за пролив і розбирання конструкції приміщення та пошукові роботи літньої жінки.

На жаль, о 08:17 ДСНСники виявили обвуглене тіло бабусі. На місце викликали правоохоронців.

Що стало причиною цих двох пожеж, працівники ДСНС з’ясовують після проведення відповідних експертиз.

Бровари

6-го грудня близько 11:20 зайнявся двоповерховий приватний будинок у Броварах на вул. Київській.

Гасити пожежу виїхали працівники ДСНС із 56-ДПРЧ. На місці рятувальники  з’ясували, що на площі 100 м² горить покрівля приватного житлового будинку.

Понад годину пожежники боролися з вогнем. Близько 13:00 полум’я загасили.

https://brovary.net.ua/wp-

На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та головні новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно!

Останні новини