У неділю, 4 грудня, Кагарличчина провела в останню путь Богдана Кузнєцова – він загинув визволяючи Батьківщину від рашистських загарбників. Героя поховали в рідному селі Стави.

Автор: Валетин Владіміров

Загинув Богдан Кузнєцов 28 листопада під час танково-мінометного обстрілу біля Авдіївки Покровського району Донецької області. Він бив ворога у складі військової частини А4007, де служив водієм-хіміком взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту. Захиснику було 22 роки.

Автор: Тамара Шепелявенко

Вдень 3 грудня тіло Богдана привезли в Стави. По дорозі до села його супроводжували на автомобілях із прапорами України земляки. Від в'їзду в село і до рідної домівки, утворивши коридор пошани, із квітами, на колінах, низько схиливши голови у скорботі зустрічали героя військові та жителі села Стави.

 

Автор: Валетин Владіміров

Вшанувати пам’ять героя до дому його мами зібралося багато людей: побратими, друзі та знайомі, жителі Ставів, інших населених пунктів громади, військові, представники 2-го відділу Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівництво громади.

Автор: Валентин Владіміров

Заупокійну панахиду за загиблим відслужив священник Православної Церкви України, настоятель місцевого храму Святої Покрови Валерій Марцін.

Всі присутні супроводжували тіло Богдана до Центрального кладовища в Ставах.

Автор: Валентин Владіміров

Автор: Валентин Владіміров

Державний Прапор України, яким було покрито тіло Богдана, військові вручили його мамі Олені Іванівні.

Автор: Микола Семенюк

Над могилою загиблого героя пролунав військовий почесний салют.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та головні новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно!