Заклади освіти Київщини не будуть відключати від світла на період проведення НМТ

ДТЕК Київські регіональні електромережі у співпраці з міською владою та Міністерством освіти та науки України забезпечить світлом заклади освіти Києва, де організовані пункти Національного мультипредметного тестування (НМТ), якщо не виникне нових критичних ситуацій в енергосистемі. Енергетики навіть за таких складних умов докладають зусиль, аби школярі могли скласти важливі для їх вступу іспити. Про це повідомили в ДТЕК.

Для шкіл та ВНЗ Київської області, де проходять тестування, тимчасово скасовані стабілізаційні відключення по 21 червня включно у період з 08:00 до 17:00. Це дозволить майбутнім абітурієнтам без додаткових хвилювань скласти тести. В інший час доби умови електропостачання цих закладів лишатимуться такими ж, як і в усіх наших клієнтів – відповідно до їхніх графіків відключень.

В ДТЕК нагадали, що через постійні пошкодження росією енергоінфраструктури та, як наслідок, росту дефіциту електроенергії з 14 травня в усій країні, зокрема і в Києві та області, застосовуються обмеження електропостачання за командою НЕК «Укренерго». Це потрібно, щоб уникнути аварій в мережі через перевантаження.

Зазначається, що енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють 24/7, щоб у кожній домівці столиці було світло.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини