Завтра Фастівська громада проведе в останню путь 43-річного воїна Михайла Максіяна

Завтра Фастівська громада проведе в останню путь 43-річного воїна Михайла Максіяна

Завтра, 2 лютого, у Фастові відбудеться прощання із 43-річним воїном Михайлом Максіяном.

Про це повідомляє Фастівська міська рада.

Прощання із Героєм відбудеться  о 12:00 біля храму св. Миколая. Поховають бійця на Алеї Слави, що на Інтернаціональному кладовищі.

Максіян Михайло Іванович народився 7 березня 1979 року в Молдові. Він був ще дитиною, коли родина переїхала до Криму, де хлопчик провів шкільні роки. Після навчання пройшов строкову службу. Коли служив, був направлений до Василькова. Здобув вищу освіту – закінчив історичний факультет університету Шевченка. Працював в Епіцентрі.

Захищав Україну в зоні проведення АТО. З 2018 року жив у Фастові з родиною, виховував сина та названу доньку. Працював у Київському міському Палаці ветеранів. Друзі вважали Михайла не просто доброю людиною, а ще й справедливим чоловіком. Він завжди намагався усім допомогти, усіх підтримати. А ще він завжди усміхався.

"Коли Україна готувалася вкотре оборонятися, Михайло ще 23 лютого, за день до повномасштабного вторгнення, був мобілізований. З того часу сумлінно виконував військовий обов’язок. 23 січня у нерівному бою з ворогом поліг смертю хоробрих. Співчуваємо родині загиблого Захисника, розділяємо біль непоправної втрати", - йдеться у повідомленні. 

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук

Оперативні та новини з усіх куточків великої Київщини. Вчасно і чесно

Останні новини