На Вишгородщині привласнили понад 100 тис. грн державних коштів під час ремонту укриття в ліцеї

На Вишгородщині під час ремонту укриття в ліцеї привласнили 137 тис грн. Судитимуть інженера технагляду, який сприяв у заволодінні бюджетними коштами.

Про це повідомляє пресслужбу прокуратури Київщини.

Встановлено, що у вересні 2022 року між ліцеєм у Вишгородському районі та директором товариства укладено договір на проведення капітального ремонту вентиляції тимчасового укриття.

"Підрядник, знаючи що роботи з прокладання повітропроводів взагалі не виконані, вніс відомості щодо їх фактичного виконання у звітні документи. Надалі інженер технічного нагляду затвердив підроблений акт приймання виконаних будівельних робіт. На підставі вказаних документів адміністрація ліцею перерахувала понад 137 тисяч гривень бюджетних коштів на рахунок підприємства. Цим самим підозрюваний  посприяв директору товариства у заволодінні бюджетними коштами",  -інформує джерело.

Зазначається, що директор підрядної організації перебуває за кордоном, тому матеріали відносно нього виділені в окреме провадження. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру заочно.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини