Позачергових виборів в Борисполі не буде

На позачергову сесію Бориспільської міської ради 27 листопада, за ініціативи депутата міської ради Сергія Кулика, було винесено проект рішення про звернення до Верховної ради України щодо невідкладного призначення позачергових виборів Бориспільського міського голови.

Про це повідомляє Щотижневик Вісті.

Як йдеться в повідомленні, сам депутат на початку сесії попросив зняти питання з розгляду, пояснивши, що це був його особистий запит до секретаря міської ради.

«Згідно законодавства, у разі припинення повноважень міського голови секретар міської ради повинен звернутися до Верховної ради щодо проведення позачергових виборів міського голови. Я просто хотів знати, коли ви будете звертатися до Верховної ради», — зазначив Сергій Кулик.

«У Борисполі є чинний міський голова — Володимир Борисенко. Його повноваження не припинені. Він проходить службу в лавах ЗСУ. Коли він повернеться, то в той же день приступить до виконання своїх повноважень. Тому звертатися щодо проведення позачергових виборів немає сенсу», — відповів секретар міської ради Владислав Байчас.

Депутати також не підтримали дане рішення.

Підписуйтесь на НАВКОЛО в Фейсбук та Telegram

Оперативні новини з усіх куточків великої Київщини

Останні новини